Julkaistu: 16.03.2020

Hyvä asiakkaamme,

Koronavirusepidemian edetessä olemme Laakeri-Center:llä päättäneet tehdä muutoksia käytäntöihimme epidemian etenemisen hidastamiseksi. Muutosten tavoitteena on turvata henkilökuntamme, yhteistyökumppaneidemme ja asiakkaidemme terveys sekä toimintojen jatkuvuus. 

HENKILÖSTÖN OHJEISTUS
Henkilöstöä on ohjeistettu huolehtimaan erityisen tarkasti käsihygieniasta ja suojautumaan mm. käyttämällä suojakäsineitä. Lisäksi olemme ohjeistaneet henkilöstöämme siltä varalta, että joku epäilee saaneensa tartunnan. Käymme myös luonnollisesti jatkuvaa dialogia kumppaneidemme kanssa ja jaamme parhaita käytäntöjä verkostossamme.

OSA MYYNTITIIMISTÄMME ETÄTÖISSÄ
Myynti- ja toimistohenkilökuntamme on jo normaalioloissa hajautetussa ympäristössä riskien minimoimiseksi. Nyt poikkeuksellisena aikana, henkilökuntamme mahdollisuuksien mukaan hoitaa normaalia myös asiakaspalvelua etänä, millä minimoimme yhtäaikaisen sairastumisen riskiä. Lisäksi suosimme niin sisäisissä kuin ulkoisissa tapaamisissa etäkokouksia, mikä vähentää sekä terveysriskejä että säästää luontoa. 

VARASTOT JA PAIKALLISET TOIMIPAIKAT
Varastomme ja paikallisten pisteiden toiminta jatkuvat osaltamme normaalisti ja pyrimme varmistamaan niiden toiminnan epidemian aikanakin. Logistiikkaketjussa on mukana myös useampia ulkopuolisia toimijoita, joiden toiminnasta emme voi mennä takuuseen vaan toimimme heidän ohjeistuksien ja toiminnan mukaan. (esim. maansisäinen ja kansainvälinen kuljetus- ja logistiikkatoiminta).