LAATUA JA AMMATTITAITOA VUODESTA 1992

Laakeri-Center Oy on korkealaatuisten laakereiden ja voimansiirtotuotteiden maahantuontiin, varastointiin ja myyntiin erikoistunut yritys. Rolf Wickman perusti yrityksen vuonna 1992 ja vuosien saatossa se on kasvanut laaja-alaiseksi asiantuntijaorganisaatioksi.

Helsingissä sijaitsevan pääkonttorin lisäksi toimipisteitä on Hollolassa, jossa päävarastomme, Tampereella, Turussa, Vaasassa, Kotkassa, Jyväskylässä ja Kuopiossa sekä myyntikonttorit Jämsässä ja Seinäjoella.

Tuotteemme ovat kansainvälisesti tunnetuilta ja arvostetuilta valmistajilta , jotka kehittävät tuotteitaan jatkuvasti. Varastoimme suomessa yli 52000 erilaista tuotetta, mukana myös erikoistuotteita, joita ei muualta löydy. Pystymme tarjoamaan sopivat tuotteet mitä erilaisimpiin tarpeisiin ja asiakaskuntamme kattaakin käytännössä kaikki teollisuuden toimialat. Pitkäaikaisia yhteistyökumppaneita on niin koti- kuin ulkomailla, aina Australiaa myöten. 

Kattavan varaston ohella vahvuuksiamme on loistava logistiikkaketjun hallinta - toimitamme tuotteet asiakkaalle nopeasti ja sujuvasti. Ammattitaitoinen, pitkään alalla ollut henkilöstömme osaa opastaa teknisissä kysymyksissä ja auttaa mielellään kaikissa asiakkaan tarpeissa.

TEHOKASTA LOGISTIIKKAA

Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin. Siksi olemme kasvattaneet tuoteohjelmaamme ja varastokapasiteettiamme asiakkaiden tarpeiden mukaan. 

Päävarastossamme Hollolassa on yli 52 000 erilaista tuotetta. Olemme avanneet kattavat varastot myös Helsinkiin, Turkuun, Tampereelle, Vaasaan, Kotkaan, Jyväskylään ja Kuopioon palvelemaan näiden alueiden asiakkaita mahdollisimman nopeasti.

Ennakoimme asiakkaidemme tarpeet ja täydennämme varastojamme viikoittain saapuvilla tehdastoimituksilla. Näin voimme varmistaa oikea-aikaiset toimitukset, joten asiakas saa tilaamansa laakerit ja voimansiirtotuotteet juuri silloin, kun hän niitä tarvitsee. Siten asiakkaan ei tarvitse investoida turhaan varastoon tai pohtia logistiikkaa, vaan hän saa keskittyä omaan ydintoimintaansa.

Autamme asiakasta löytämään oikeat tuotteet ja ratkaisut nopeasti. Myyntimme näkee reaaliaikaisesti kaikki omat sekä päämiestemme varastosaldot.

Tarjoamme asiakkaille erilaisia logistiikkaratkaisuja tuotteiden toimituksiin ja hyllytykseen. Asiakkaiden käytössä on myös nettikauppa, josta näkee tuotteiden saatavuuden ja voi tehdä tilaukset.